مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
مضرات رژیم کتوژنیک Secrets
Blog Article
با تغییر سوخت بدن از گلوکز به چربی وارد فاز کتوسیس میشوید و بدن شما به ماشین چربی سوز تبدیل میشود. رژیم غذای کتوژنیک بسیار ساده است:
در ادامه با مجله سلامتی لیمومی همراه باشید تا به تمام سوالهای شما جواب بدهیم.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
در این حالت، کبد شما چربی را به مولکولهای انرژی کوچکی به نام کتون تبدیل میکند که مغز و سایر اندامها میتوانند از آن بهعنوان انرژی استفاده کنند.
اگر رژیم کتو را به درستی پیروی کنید و بدنتان به سوخت جدید عادت کند، به طور چشمگیری کاهش وزن را تجربه خواهید کرد.
در یک تحقیق مشخص شد افرادی که برای مدت ۸ هفته رژیم کتوژنیک داشتند، ۵ برابر بیشتر از کسانی که رژیم غذایی کمچرب داشتند، چربی کلی بدن خود را از دست دادهاند.
وقتی رژیم کتو یا لو کرب دایت میگیرید، به دلیل کاهش مصرف کربوهیدراتها، قند خونتان هم پایین میآید.
خوب، شما فقط باید یک بار وارد حالت کتوز شوید تا متوجه شوید که رژیم کتو می تواند بر اهداف تناسب اندام شما تأثیر بگذارد. هنگامی که مصرف کربوهیدرات به میزان قابل توجهی کاهش می یابد، بدن شروع به سوزاندن چربی برای سوخت می کند.
منظور از این خوراکیها، آنهاییست که درصد کربوهیدرات بالایی دارند. در ادامه لیستی از این غذاها بیان شده:
در برنامه رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی به محض انتخاب غذا از لیست برنامه غذایی، طرز تهیهی آن نیز برای شما نمایش داده خواهد شد.
افراد، در دو هفته اول رژیم شاهد کاهش وزن خوراکی های مجاز در رژیم کتوژنیک بسیار سریع خواهند بود. در ادامه مهمترین ویژگیهای رژیم کتوی دکتر کرمانی را مشاهده میکنید.
حداقل در ابتدای رژیم، مهم است که تا زمانی که سیر شوید غذا بخورید و از محدود کردن بیش از حد کالری خودداری کنید.
رژیم کتو می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که بسیاری از مردم آن را به عنوان آنفولانزای کتو میشناسند. این علائم به ویژه در ابتدای رژیم غذایی رایج است و به مرور زمان بدن با منبع انرژی جدید خود سازگار می شود.
رژیم کتوژنیک یک برنامه غذایی کمکربوهیدرات و پرچرب است که برای تغییر متابولیسم از گلوکز به سمت استفاده از چربی طراحی شده و منجر به تولید کتون برای انرژی میشود.